FOR ROMANIA Profile

User's Picture
This author hasn't filled out their profile yet.

1st January 2001

https://www.canada-eta-visa.org/ro/visa/

Business Name :
FOR ROMANIA CITIZENS - CANADA Official Canadian ETA Visa Online - Immigration Application Process Online - Cerere online de viză pentru Canada Viză oficială

Address :
Şoseaua Pavel D. Kiseleff 6, București 011346, Romania

Phone :
+40 21 222 3170

Email :
info@canadavisaonline.org



Category :
Travel Visa

Business Hours :
24/7/365

Owner / Official Contact Name :
James Charleton Vesna

Description :
Ce este programul Canada Electronic Travel Authorization Canada lucrează cu un cadru de călătorie online și electronic pentru țările cu scutire de viză, cunoscut sub numele de Electronic Travel Approval. Acest program este doar unul dintre numeroasele mecanisme pe care le încearcă guvernul canadian ca o caracteristică a concurenței lor comune cu SUA și multe alte țări. Viza canadiană este obligatorie și obligatorie pentru a intra în Canada. SUA și Canada au îmbrățișat o strategie de a lucra la securitatea graniței lor comune și de a face echipă pentru a împărtăși datele privind vizele și circulația exploratorilor care vizitează oricare dintre țări.

Canada visa for australian citizens, Canada visa for new zealand citizens, Canada visa for british citizens, Canada visa for uk citizens. Canada visa for japan citizens, Canada visa for korea citizens, Canada visa for taiwan citizens, Canada visa for denmark citizens, Canada visa for german citizens, Canada visa for netherlands citizens.