TURKEY Official Profile

User's Picture
This author hasn't filled out their profile yet.

SLOVENIA

1st January 2001

https://www.turkeyonline-visa.com/sl/visa/

Business Name :
TURKEY Official Government Immigration Visa Application Online SLOVENIA CITIZENS - Center za priseljevanje v Turčijo za izdajo vizuma

Address :
Železna Cesta 19 1000 Ljubljana Slovenia

Phone :
+386 1 234 8675

Email :
contactus@turkeyvisa-online.org



Category :
Travel Visa

Business Hours :
24/7/365

Owner / Official Contact Name :
Hailay Jonathan MaryAnne

Description :
Elektronska viza za Turčijo (e Visa) je uradna potna listina, podobna vizumu, ki jo izda turška vlada za vstop v Turčijo in potovanje po njej. Turško ministrstvo za zunanje zadeve je leta 2013 uvedlo sistem za prijavo e Visa, da bi nadomestilo stare vizume z nalepkami in žigi. Potniki, ki izpolnjujejo zahteve, lahko nadaljujejo s spletno prijavo za svojo eVisa. Imetnik Turčije e Visa je upravičen do bivanja do 30 dni v skupno 90 dneh, odvisno od državljanstva imetnika. S tem novim sistemom je obdelava vizumov za turistična in poslovna potovanja v Turčijo postala enostavna in stroškovno učinkovita, če je vaša vloga popolna. E-vizum lahko pridobite kjer koli z internetno povezavo v manj kot 1 uri (hitra obdelava), vaš turški e-vizum bi moral biti pripravljen. Uradniki pošljejo Turčijo e Visa neposredno na e-poštni naslov prosilca, kar je tisto, kar predložite uradnikom na vstopnem mestu kot elektronsko ali tiskano kopijo za preverjanje. Turška vlada zahteva, da imajo vsi potniki, vključno z mladoletnimi otroki, veljaven vizum.

Spletni vizum za Turčijo, spletni vizum za Turčijo, spletni eviza Turčija, Turčija eviza, vizum za Turčijo na spletu, vloga za vizum v Turčiji, spletna vloga za vizum v Turčiji, spletna vloga za vizum v Turčiji, spletna vloga za vizum v Turčiji, spletna vloga za vizum v Turčiji, evisa Turčija, eviza v Turčijo, Turčija poslovni vizum, turški medicinski vizum, turški turistični vizum, turški vizum, turški vizum, turški vizum na spletu, turški vizum na spletu, vizum za Turčijo, vizum za Turčijo, Turčija evisa, evisa Turčija, turški poslovni vizum, turški turistični vizum, turški zdravstveni vizum, Turški vizumski center, Turški vizum za naše državljane, Turški vizum iz ZDA, Turški vizum za Američane. nujni vizum za Turčijo, nujni vizum za Turčijo. Turški vizum za državljane ZDA, Turški vizum za državljane Turčije, Turški vizum za državljane Nove Zelandije, Turški vizum za Afganistan, Alžirijo, Bangladeš, Kambodžo, Zelenortske otoke, Egipt, Ekvatorialno Gvinejo, Indijo, Irak, Libijo, Nepal, Pakistan, Palestino, Državljani Filipinov, Senegala, Salomonovih otokov, Šrilanke, Tajvana, Vanuatuja, Vietnama, Jemna.